Menu

Rally Sweden – Sveriges största rallytävling

Rally, den fartfyllda sporten för bilälskare. Man kallar en motorsport för rally när man kör i terräng och tävlar om vem som kommer i mål först, alltså kör en utsatt bana på kortast tid. Vanligtvis är det en chaufför och en kartläsare med i bilen. Eller som vi brukar säga inom rally, en rallyförare och hens kartläsare. Båda två har otroligt viktiga roller i loppet. Den ena kan inte klara sig utan den andra. Sträckan i en rallytävling är relativt lång, det brukar vara flera mil i skogen eller liknande. I rally gäller inte vanliga trafikregler, och det är det som gör sporten till ett äventyr. Man stänger såklart av vägarna för övrig trafik så att det inte uppstår några olyckor.

Ta ett lån för att köpa bil

En gammal bil

Att köpa bil är ibland ett dyrt val. Därför är billånet ett av de vanligaste lånen som svenska hushåll har. hitta det bästa billånet med enklare sökfunktioner hos en låneförmedlare. Det som är positivt när man söker på lån hos en låneförmedlare är att det endast görs en kreditupplysning i ditt namn samt att du får en tydlig överblick över vilka lån som finns tillgängliga för dig just nu. Jämför ränta och amortering så att du inte råkar välja ett alldeles för dyrt lån. Ränta är kostnaden för dig för att låna pengar.

Sweden rally gör en satsning utöver det vanliga

I år har Rally Sweden en alldeles speciell arrangör, nämligen Värmland. I år är det alltså en storsatsning av region Värmland på svenska rallyt. Vad det här kommer innebära återstår att se, men en sak är säker; det är en rejäl uppgradering om man jämför med tidigare år. Om man vill kolla på den här tävlingen live så finns det biljetter att köpa online på Rally Swedens hemsida, eller så kan man åka dit och ställa sig utmed banan.